En flexibel och pålitlig städfirma

Vi är en städfirma som funnits sedan 2010 och vi har sedan dess tagit flertalet steg och utvecklat oss för att bli det företag vi är idag. Numera täcker vi in alla tänkbara tjänster inom städning och vi vänder oss både till privatpersoner, företag och fastighetsägare som är i behov av en trygg partner för städning.

Vi är en flexibel firma. Vi vet att alla har olika behov och önskemål. Det är viktigt för oss att kunna tillmötesgå dessa och vi arbetar alltid så hårt som möjligt för att varje kunds behov ska kunna mötas. Kunden går alltid först och vi erbjuder alltid garanti på våra jobb. Finns det någonting att anmärka på så kommer vi att korrigera detta; det är givet för oss.

Du som kund ska känna dig trygg med att anlita oss. Oavsett om det handlar om en flyttstädning i Vallentuna, om regelbunden kontorsstädning på Norrmalm eller om att veckovis ska städa din villa på Lidingö så kommer vi att skapa en relation där du känner dig trygg. Vi följer upp, vi diskuterar och tar hela tiden in synpunkter från våra kunder. Vi vill alltid bli lite bättre!

Vi har massor av referenser som du kan kontakta. Det är en trygghet i sig och något som vi gärna visar upp. En nöjd kund är ett kvitto på att vi utfört ett fläckfritt jobb som varit till stor belåtenhet. Det ger ringar på vattnet. Många av våra nya kunder kommer som en frukt av rekommendationer från andra. Vi hoppas att du blir en av de kunder som ger oss tummen upp och rekommenderar oss till vänner och bekanta i framtiden.

Flyttstädning Vallentuna

Pålitlig och professionell städhjälp