Tjänster

Vi är en allsidig flytt- och städfirma som åtar oss alla typer av städuppdrag. Vi vänder oss både till privatpersoner och företag och vi gör det över hela Stockholm med omnejd. Företaget shar sedan starten tagit nya steg för varje år. Att vi numera är en etablerad städfirma med uppdrag över hela Stockholm är ett bevis på att vårt sätt att arbeta verkligen fungerar.

Vi har genom åren skaffat oss en stor kundbas - både av permanenta kunder och av kunder som anlitar oss för rena punktinsatser - och det innebär att vi också kan visa upp en massa referenser. Vill du ha lite extra trygghet, veta hur vi arbetar och vilka vi är så kan vi sätta dig i kontakt med någon av våra referenser. Förhoppningen är given: att även du ska fungera som en sådan.

Utöver flyttstädning då; vad mer kan du anlita oss för? Vi erbjuder alla typer av tjänster inom flytt och städ och vi tänkte titta lite närmare på några av dessa här nedan. Skulle det finnas någon tjänst som du är i behov av, men som saknas i listan, så är det bara att höra av dig. Det finns goda möjligheter att vi kan hjälpa dig ändå!

rengöring av spis

  • Hemstädning: Hur vore det att öppna dörren och mötas av ett rent hem? Genom att anlita oss för hemstädning så gör du detta möjligt och du väljer själv hur ofta du vill få städat. Vi är en flexibel städfirma som anpassar oss efter dina behov, krav och önskemål. Vid hemstädning så städar vi alltid med miljövänligt material och produkter som inte skadar vår miljö. Säkerheten är givetvis viktig - det handlar om ditt hem! - och vi skapar alltid trygga rutiner för frågor om larm- och nycklar. Samma städare är också en viktig detalj för trygg- och säkerhet. Skulle den ordinarie städaren vara förhindrad - sjuk exempelvis - så hör vi av oss och du får ta ställning till om städningen ska utföras av någon annan eller om den ska ställas in just den veckan. Hemstädning köper dig mer tid över till annat och detta är en av de tjänster som vi anlitas mest frekvent för.
  • Kontorsstädning. En ren och fräsch arbetsplats är nyckeln till ökad trivsel och trivsel är i sin tur viktigt för hur man arbetar. Regelbunden kontorsstädning förhindrar dessutom sjukdomar från att spridas och genom att anlita oss så kan ni komma undan kostsamma sjukdagar. Kontorsstädning är en delikat fråga där man måste klara av att städa utan att någonting går sönder eller skadas. Den värdefulla teknologin, personalen dokument och alla maskiner måste hanteras korrekt. Vi har lång vana av att städa kontor och andra arbetsplatser och vi gör det alltid effektivt, tryggt och till rimliga priser.
  • Storstädning. Dags för en rejäl höst- eller vårstädning? Någon gång per år bör man göra slag i saken, rensa undan och städa bostaden från golv till tak. En jobbig uppgift? Visst, men vi kan sköta den åt dig. Vi har lång vana av storstädningar och vi kan hjälpa dig att få ett hem som är rent ända ner på detaljnivå. En skön känsla!
  • Trappstädning: Vill du som fastighetsägare eller er BRF ha en pålitlig partner för trappstädning? Vi hjälper er gärna att skapa en mer trivsam, fräsch och inbjudande miljö i era trapphus. Städningen sker enligt överenskommelse och där vi anpassar oss efter era behov.
  • Byggstädning: Renoverat köket? Ordnat med badrummet? Slipat golvet i vardagsrummet? Vi ser till att det blir snyggt efter din renovering. Vår byggstädning är en populär tjänst som ger dig chansen att njuta på riktigt av renoveringen du utfört - utan en massa slipdamm, flisor och annat skräp som kommer på köpet.
Din flytt-och städfirma i Vallentuna